Select Page

24 medalj na medobčinske atletskem tekmovanju!

V četrtek, 11. maja 2017, je na stadionu v Slovenski Bistrici potekalo medobčinsko tekmovanje v atletiki za učence in učenke, katerega se je udeležilo 42 učencev naše šole, ki so dosegli izredne rezultate.

Učenci so skupno osvojili kar 24 medalj, od tega 10 zlatih, 7 srebrnih in 7 bronastih medalj. Ob tem so izboljšali tri šolske rekorde: Ana Fluher je izboljšala 12 let star rekord v teku na 1000 metrov, Žiga Ornik je izboljšal 10 let star rekord v skoku v daljino, medtem ko je Alysssa Lamut izboljšala lasten rekord v metu žvižgača.

Prvo mesto in naslov medobčinskega prvaka so dosegli: Bian Nabernik (met žvižgača – ml. učenci), Tina Gojčič (tek na 60 m – ml. učenke), Ela Koren (skok v daljino – ml. učenke), Jan Koban (tek na 60 m – st. učenci), Gregor Ravnjak (tek na 300 m – st. učenci), Melany Repnik (suvanje krogle – st. učenke), Ana Fluher (tek na 1000 m – st. učenke), Alyssa Lamut (met žvižgača – st. učenke) in obe štafeti 4 x 100 m (st. učenci in st. učenke).

Ob tem je bilo doseženih še veliko odličnih rezultatov, ki obetajo medalje tudi na področnem tekmovanju, ki bo potekalo 30. maja na Ptuju. Prav gotovo pa se bo komu uspelo uvrstiti tudi na državno tekmovanje. Le to bo 7. junija v Žalcu. Vse rezultate si lahko pogledate na spletni povezavi: http://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx?IDtekme=3170&tip=E;

Vsem učencem še enkrat izrekamo čestitke za dosežene rezultate in želimo obilo sreče na področnem tekmovanju.

Učitelji ŠPO

no images were found

Related Images:

Dostopnost