Select Page

OB 200 LETNICI ŠOLE… MAJ

Dejavnosti v mesecu maju

 V mesecu maju smo imeli načrtovane obiske bivših zaposlenih, učiteljev in drugih delavcev. Zelo smo se veselili, da bomo slišali kakšne zgodbe in zanimive pripovedke iz njihovih časov. Zaradi situacije z virusom, je tudi to srečanje odpadlo, oziroma je za nekaj časa prestavljeno.

V tem mesecu smo bili zelo nostalgični in smo svoje nosove zakopali v stare slike, obrisali smo prah iz albumov ter se smejali ob drugačnih oblačilih in frizurah učencev in učiteljev, razporeditvi prostorov in pripomočkih, ki so jih uporabljali. Marsikaj je bilo drugače. A nasmehi učencev in veselje ob skupnem ustvarjanju, ostajajo enaki.

Pripravili smo tudi razstavo fotografij na naši oglasni deski in vsakič, ko smo šli mimo, smo se ob fotografijah ustavljali in si jih ogledovali.

Prav tako pa naših pridnih prstkov ni bilo mogoče ustaviti. Še naprej smo ustvarjali razno razne stvari in uporabili odpadne stvari za nekaj novega. Tako kot naše babice in dedki; tudi oni so znali porabiti vsako stvar, ki je bila pri hiši.

Related Images:

Dostopnost