Select Page

Spoštovani starši, dragi učenci!

Vlada Republike Slovenije je 29. 4. 2020 sprejela Okvirni načrt sproščanja omejitvenih ukrepov, s katerim od 18. 5. 2020 dalje postopoma odpravlja omejitve na področju šolstva in predšolske vzgoje.

Tako se bo za učence 1., 2., in 3. razreda pouk od 18. 5. 2020 dalje nadaljeval v prostorih šole, od 25. 5. 2020 dalje tudi za učence 9. razreda.

Pouk se bo izvajal po obveznem in razširjenem programu. Svojega otroka lahko pripeljete v jutranje varstvo, ostane lahko tudi v podaljšanem bivanju. Ob prihodu v šolo vas naprošamo, da nam v skladu s priporočili NIJZ-a, prinesete podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo. Vse priloge so dodane k obvestilu.

Zaradi organizacije vzgojno-izobraževalnega dela bodo razredniki v kratkem stopili v stik z vami. Tako bodo pridobili podatke o prisotnosti pri pouku. Prav tako boste razrednikom sporočili, ali vaš otrok zaradi razlogov, navedenih v priporočilih (priloga), ne bo mogel nadaljevati pouka v šoli.

V skladu s pridobljenimi podatki vam bodo razredniki do konca tedna posredovali obvestila o natančnem poteku dela ter razporeditvi v učilnice.

Ponosni smo na vas, učenci in starši, da ste skupaj z učitelji zmogli preizkušnjo šolanja na domu. Delo ste opravili zelo odgovorno in vzorno. V tem duhu bomo zagotovo nadaljevali tudi naprej.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Danica Veber, ravnateljica

Izjava ob ponovnem vstopu v šolo

Opredelitev zdravstvenih omejitev

Related Images:

Dostopnost