Select Page

V novih tedenskih dejavnostih v okviru projekta Popestrimo šolo te vabim, da se mi pridružiš na delavnicah na daljavo. Spodaj si poglej, kakšne zanimive aktivnosti te čakajo ta teden.

USTVARJANJE

Ustvari si svoj detektivski pripomoček za opazovanje. Navodila za izdelavo daljnogleda najdeš tu.

IGRAJ SE Z MANO

Preizkusi se v igri, v kateri spoznavaš Evropo. Natisni si jo in zloži po navodilih.

BEREM IN USTVARJAM

Spoznaj radijsko igro Črkolandija, kjer Ana in Bine v zaprašeni in dolgočasni knjigi najdeta skregane črke. Odločita se, da bosta naredila red in se podata na potovanje v Črkolandijo. Nato se po navodilih loti izdelave svoje najljubše črke ovite z volno.

VSE SLADKO IN SLANO

Si se že naveličal/a juter, ko ne veš, s čim bi izboljšal/a svoj kruh. Predstavljam ti tri okusne namaze, ki si jih zelo hitro pripraviš sam/a, zanje pa potrebuješ samo tri sestavine. Izbiraš lahko med sladkima ali slanim namazom.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Za ta teden sem vam pripravila naloge, da boste spoznavali in utrjevali svoje znanje v programu Word. Če ste že pozabili, vam v pomoč prilagam povezavo, kjer boste našli vse potrebne informacije. Podrobnosti o oblikovanju pisave dobiš na tem posnetku. Ko boste pripravljeni, se lahko lotite nalog, ki jih najdete tukaj. Da boste videli, kako je prav oblikovano besedilo prilagam še rešitve.

VRTIČKARJI

Po napornem dnevu se prileže topla kopel. Da pa bo ta še bolj prijetna, si pripravi peneče kopalne kroglice, ki se raztopijo v stiku z vodo, pri tem pa oddajajo prijeten vonj in razvajajo tvojo kožo.

ŠIVANJE

Sladko spanje in lepe sanje? Za to poskrbi spalna maska speči samorog, ki ti bo pomagala do boljšega spanca. Šivanko v roke in veselo na delo!

Ne pozabi poslati fotografij svojih ustvarjalnih podvigov na moj email simona.turner@ingoliceva.si. Ostanite zdravi in upam, da se kmalu vidimo!

Related Images:

Dostopnost