Select Page

Obvestilo o poteku naravoslovnega dne za 9. razrede

Spoštovani devetošolci in starši.

Pred nami je naravoslovni dan na temo Opazujem, raziskujem in povezujem , ki ga bomo izvedli v prostorih in okolici šole.

Učenci se bodo seznanili z metodami terenskega dela, poskusi in eksperimenti, raziskovali in ugotavljali bodo nekatere geografske, kemijske in biološke zakonitosti domačega kraja.

Datum: petek, 12. maj 2017.

Prihod v šolo: 8.10 (9. A in B), ob 8.00 (9. C) oziroma z rednimi petkovimi avtobusnimi prevozi. Učenci 9. C se na matično šolo pripeljejo z učenci 7. C.

Prehrana: malica, kosilo (če ga redni naročnik kosila ne bo imel, ga morajo starši odjaviti vsaj en dan prej; če ga želite za ta dan naročiti, tudi to storite en dan prej – kakor je zapisano v pravilniku o šolski prehrani). 9. C ima malico na matični šoli in kosilo na podružnici Pragersko.

Odhod domov: ob 12.45 oziroma z rednimi šolskimi prevozi ob 13.00 uri.

9.c se odpelje na Pragersko s sedmošolci, ki se vračajo iz Maribora.

Kaj potrebujete: Vzorec kamnine in vzorec (dve pesti) prsti (v plastični vrečki) iz domačega krajaobvezno vsak svoj vzorec, pisala in barvice, 0,5 l plastenka (prazna), geološko karto Slovenije, primerno obutev in oblačila za terensko delo (delo ob vodi!), geografski zvezek in bel list, kompas, če ga imate.

Lepo pozdravljeni.

Vodja naravoslovnega dne: Suzana K. Sattler

Related Images:

Dostopnost