Select Page

V zadnjem tednu pred božičnimi prazniki te vabim, da se lotiš še zadnjih priprav in pričaraš čarobno vzdušje v tvojem domu z doma izdelanimi okraski, piškoti, igrami in drugimi idejami, ki ti jih ponujam.

USTVARJANJE

Če še nimaš vseh okraskov, lahko tokrat izdelaš okras iz naravnih materialov. Iz storžkov izdelaj okrasne smrečice. Navodila najdeš tu.

IGRAJ SE Z MANO

Za božični čas bo pravšnja igra božični detektiv. Spremenil/a se boš v detektiva in poiskal/a čim več predmetov napisanih na seznamu. Nastavi štoparico in naj se lov začne. K igri lahko povabiš celotno družino.

BEREM IN USTVARJAM

Preberi božično zgodbo z naslovom Izgubljena božična darila avtorja Hansa Christiana Andersena. Nato pa po navodilih pripravi darilca v obliki bonbončka in jih na božični večer nastavi pod smrečico.

VSE SLADKO IN SLANO

Na božični večer ne pozabi Božičku nastaviti slastnih domačih piškotov. Recept najdeš tu.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Si zamudil/a z izdelavo voščilnic? Nič še ni prepozno, saj lahko tudi na spletu oblikuješ osebno elektronsko voščilnico. Najprej si oglej mojo na https://www.greetingsisland.com/ecard/pdlowrnnvhfm/en, ki sem jo pripravila zate. Potem na spletni povezavi  https://www.greetingsisland.com/cards poskusi svojo elektronsko voščilnico izdelati še ti. Če si bolj radovedne narave, pa na spletu poišči še druge spletne strani, ki ponujajo izdelavo elektronskih voščilnic.

 VRTIČKARJI

Darilca pa lahko ustvariš tudi za prostoživeče ptice. Izdelaj pogače za ptičke iz semen in poskrbi, da ne bodo lačne.

Fotografije svojih izdelkov mi pošlji na simona.turner@ingoliceva.si, da jih objavim na spletni strani.

Vsem vam in vaših staršem želim vesel božič in čarobno leto 2021. Lepo preživite praznike, ostanite zdravi in se znova vidimo v letu 2021.

Related Images:

Dostopnost