Select Page

Dejavnosti tega tedna so povezane s pripravami na božične praznike. Ponujam ti veliko različnih aktivnosti, ki bodo popestrile tvoj predpraznični čas in poskrbele, da bo ob praznikih tvoj dom preplavilo pravo božično vzdušje.

 USTVARJANJE

Tokrat si boš izdelal/a unikatne božične voščilnice. Vse kar potrebuješ za ustvarjanje najdeš doma. Veliko veselja pri ustvarjanju voščilnic ti želim!

IGRAJ SE Z MANO

Predstavljam ti idejo, da se ob družabni igri razmigate skupaj s svojo družino. Poskusite, zabavno bo. Navodila najdeš tu.

BEREM IN USTVARJAM

Poslušaj pravljico o treh prijateljih:  volku, lisici, medvedu in storžu, ki ti jo bo danes pripovedoval Božiček. Nato mu napiši pismo. Za pomoč si lahko natisneš že pred pripravljeno predlogo.

 VSE SLADKO IN SLANO

Poskrbi za zdravo sladkanje in speci slastne zdrave piškote. Ob njih se boš posladkal/a in dobil/a polno energije za nadaljnje učenje.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Če se želiš naučiti osnovnega oblikovanja slik v programu Wordu, klikni tu in se loti nalog.

VRTIČKARJI

Vabim vas, da v tem tednu poskrbite, da bo v času božičnih praznikov vaš dom krasilo božično žito. Najbolj priljubljen datum za setev božičnega žita je 13. december, to je god sv. Lucije. Čez teden pripravi vse potrebno, v nedeljo pa ga posej. Ideje in navodila najdeš tu.

ŠIVANJE

Tvoje spretne ročice bodo ta teden poskrbele za prekrasne okraske za božično jelko. Lotil/a se boš šivanja majhnih smrečic okrašenih z gumbki.

Uživajte ob ustvarjanju, igri, poslušanju, sladkanju in sejanju ter mi pošljite kakšen foto utrinek na  simona.turner@ingoliceva.si.

Related Images:

Dostopnost