Select Page

Kot že veste, se je v letošnjem šolskem letu na območnem tekmovanju Podravske regije Malih sivih celic ekipa naše šole, v kateri so Jakob Brdnik iz 7. b, Pia Pernat iz 8. a in Vid Kraner Marčič iz 9. a, odlično odrezala, saj je premagala nasprotnike in se tako uvrstila na televizijsko snemanje.

Kako napeto je bilo tekmovanje v studiu, kako odlično so se borili naši junaki in tudi kako glasno so jih vzpodbujali navijači na tribuni, si lahko ogledate v prav posebni predbožični oddaji v soboto, 24. decembra, ob 9.40 na Prvem programu RTV SLO. Med drugim boste videli žive jaslice, lučke, slišali Sveto noč v originalu, vprašanja bodo zaznamovale božične začimbe in sneg, skozi labirint pa bodo drvele sanke.

Če boste oddajo slučajno zamudili, si lahko ogledate ponovitev v sredo, 28. 12, ob 15.50 prav tako na RTV SLO 1. Pobrskate lahko po spletni strani malih sivih celic, kjer poleg posnetka oddaje najdete še veliko drugih zanimivosti, spremljate jih lahko tudi na njihovi facebook strani, kjer objavljajo razna vprašanja in zanimive povezave.

Držite pesti, napeto bo!

Related Images:

Dostopnost