Select Page

Spoštovani učenci in starši,

od ponedeljka, 16. marca 2020, do preklica,  bo šola zaprta. Pošiljamo vam navodila, usklajena  z današnjimi navodili iz MIZŠ.  Ker se navodila spreminjajo, Vas sprosimo, za ažurno spremljanje le teh.

Šolsko leto je kljub zaprtju šole še vedno v teku. V teh dneh pripravljamo vse potrebno, da bomo lahko v kratkem vzpostavili pouk na daljavo. A najprej je potrebno vzpostaviti dober imunski sistem in se informirati, kako bomo ukrepali ob morebitni bolezni oz., kako je ne bomo širili. To naj bo sedaj prioriteta!

Dragi učenci, v naslednjih dneh preberite kakšno  knjigo, utrjujte in ponovite že predelano učno snov ter se pogovarjajte in razmišljajte tudi o prijetnih temah. Predvsem pa bodite odgovorni, upoštevajte navodila staršev in ostanite doma.

Po navodilih MIZŠ  bodo učitelji pripravili vzgojno-izobraževalno delo na daljavo z uporabo učbenikov, delovnih zvezkov, učnih listov in drugih učnih gradiv, digitalnih didaktičnih pripomočkov (e-učbeniki, e-gradiva, portali z video vsebinami, mobilne aplikacije, …).

Vsa potrebna navodila sledijo v naslednjih dneh.

 V skrbi za zdravje vseh nas, vas prosimo za razumevanje.

Vaša ravnateljica, Danica Veber, spec.

Related Images:

Dostopnost