Select Page

Pred nami je znova ustvarjalni teden na daljavo. Raziščite ponudbo aktivnosti ter popestrite svoj čas.

USTVARJANJE

Ustvarjaj s pomočjo krompirja in iz njega izdelaj različne štampiljke. S štampiljkami potiskaj papir in si tako pripravi darilni papir, da boš pripravljena/a na prihajajoče praznike. Vsa navodila za izdelavo štampilj in potiskanega papirja te že čakajo tukaj.

IGRAJ SE Z MANO

Dodaj svoji zbirki doma izdelanih igrač še eno. Zdaj lahko preizkusiš svojo domišljijo in si izdelaš optično igračo, pri kateri hitro menjavanje dveh različnih slik ustvari iluzijo ene same slike. Navodila za izdelavo taumatropa najdeš tu.

BEREM IN USTVARJAM

Vabim te, da spoznaš prijaznega zmajčka Ferija, ki ima eno veliko težavo, sicer, da se zelo hitro razjezi. Poslušaj pravljico in spoznaj, kako je rešil svojo težavo. Nato si svojega zmajčka iz papirnatega krožnika še izdelaj.

VSE SLADKO IN SLANO

Se želiš preizkusiti v pripravi kakšne bolj eksotične specialitete iz daljnih krajev? Ponujam ti recept za falafel, ki je tradicionalna jed na Bližnjem vzhodu.  To so ocvrte kroglice ali polpete iz zmiksane čičerike in začimb. Pa dober tek!

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Ta teden se boš preizkusil/a v risanju s programom slikar. Verjetno ga že poznaš, vendar je fino, če malo ponoviš, kaj vse ti ponuja.

VRTIČKARJI

Pripravi se na zimski čas, ko bosta kašelj in boleče grlo  pogosta nadloga. Zato že danes poskrbi za svoje zdravje in si pripravi domače zeliščne bonbone, ki bodo vsebovali žajbelj in timijan iz domačega vrta.

ŠIVANJE

Ker verjamem, da tudi vi radi berete, je prav, da si sešijete čisto svoje knjižno kazalo. Lahko jih naredite več, saj bo kmalu čas obdarovanj in tako bodo darilca za bralne navdušence že pripravljena. Njegova izdelava je preprosta, vsa navodila najdeš tu.

Želim ti veliko veselja pri delu in se že veselim tvoje pošte na simona.turner@ingoliceva.si.

Related Images:

Dostopnost