Select Page

Vabim te, da se mi tudi v novem letu pridružiš, najdeš kaj primernega zase in se lotiš popestritvenih dejavnosti, ki sem ti jih pripravila.

USTVARJANJE

Tudi v tem letu poskrbi za unikatne izdelke s pridihom lastne domišljije. Natisni si svoj koledar (predlogo najdeš tu), ga ilustriraj in označi pomembne dogodke v tem letu. Navodila za izdelavo koledarja za delo te že čakajo.

IGRAJ SE Z MANO

Začni novo leto z novo igračo, ki si jo izdelaš kar sam/a. Tokrat te čakajo navodila za izdelavo lastnega labirinta. Preizkusi se v ustvarjanju in iskanju poti iz svojega labirinta.

BEREM IN USTVARJAM

Preberi ali poslušaj pravljico z naslovom Knjiga o živalih ter razmisli še ti o svojih najljubših živalih. Nato se loti premetank o živalih in ugotovi, katere se skrivajo živali se skrivajo v premetanih besedah.

VSE SLADKO IN SLANO

Novo leto začenjamo s slanim prigrizkom. Pripravi si svoj krompirjev čips iz pečice. Okusen bo, obenem pa tudi bolj zdrav od kupljenega. Medtem, ko se tvoj čips peče, pa si izdelaj še čisto svojo posodico iz papirja, da boš vanj spravil/a sveže pečeni čips.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Tokrat postani računalniški oblikovalec/ka koledarjev. Snami si navodila in se preizkusi v oblikovanju svojega lastnega koledarja.

VRTIČKARJI

V zimskem času je pogosto slišimo o ingverjevem čaju. Zato te vabim, da to zdravilno rastlino malo bolje spoznaš, saj gre za zelo zdravo rastlino. 

ŠIVANJE

So tvoji lasje v tem času že pošteno zrastli in potrebuješ novo gumico zanje? Izdelaj si jo. Postopek je enostaven, navodila pa te že čakajo tu.

Prijetno ustvarjanje vam želim in se že veselih vaših fotografij, ki jih pošljite na simona.turner@ingoliceva.si.

Related Images:

Dostopnost