Select Page

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Utrinki iz delavnic – februar

V mesecu februarju pa smo se zabavali na naslednje načine:

Pri ustvarjalnih delavnicah smo izdelovali maske, ki smo jih od začetka do konca izdelali sami. Izdelali smo si tudi lovilce sanj, da bomo ponoči lepše sanjali.

Angleške urice so bile v tem mesecu vremensko obarvane. Spoznali smo kartice na temo vremena, izdelali vremenska kolesa in se naučili nekaj novih pesmi o vremenu. Začeli smo spoznavati tudi besedišče na temo hrane, pri čemer smo si pomagali s plastičnimi modelčki hrane in seveda pesmicami.

Pri računalniških delavnicah smo urili svoje veščine tipkanja, saj smo ugotovili, da nam nekateri znaki delajo preglavice. V programu Word smo pričeli s pisanjem seminarske naloge, oblikovali smo naslovnico, kazala, urejali sloge, glavo in nogo besedila. Uredili smo tudi narobe pravljice otrok bralnega krožka.

Astronomija je postregla z zabavnimi kvizi o vesolju, zakonitostih. Ob tem pa smo ugotovili, da smo spoznali veliko novih podatkov. Dokončali smo svoje sončne sisteme, ki so izpadli prav super.

Tudi pri šivanju smo izdelovali pustne maske in druge dodatke za svoje pustne kostume.

Pred počitnicami smo si na šoli ogledali animiran film Troli, ob čemer smo zelo uživali. Manjkale nam niso niti kokice. Med počitnicami pa smo imeli na šoli kuharske delavnice, kjer smo pekli palačinke in celotno kosilo.

Pri bralnem krožku smo prebirali knjige na temo pusta. Naučili smo se izdelati miselne vzorce.

Planinci smo se pa v soboto podali na sankanje na Mariborsko Pohorje.

Pri jogi pa smo začeli spoznavati obrazno jogo in energijske točke v telesu.

Izvajanje vseh dejavnosti v okviru programa Popestrimo šolo omogočata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

no images were found

Related Images:

Dostopnost