Select Page

Ta teden se bomo znova družili na delavnicah na daljavo.

USTVARJANJE
V tem tednu boš poskrbel/a, da bo tvoja sobica zažarela v barvah pisanih cvetlic. Predlagam ti dva načina, ti pa se odloči, kateri ti je bolj všeč. Lahko pripraviš viseče rožice (VISEČE ROŽE) ali na narediš pisane obročke iz rožic. Navodila in modele najdeš tukaj (3D POMLADNI OBROČKI) in (3D POMLADNI OBROČKI MODEL).

IGRAJ SE Z MANO
Za popestritev v dneh, ko moraš ostati doma, ti predlagam zanimivo igro. Igraš jo lahko sam/a ali pa se v njej pomeri cela družina. Najprej so boš naučil/a izdelati papirnato letalo in igra Zadeni tarčo se lahko začne. Vsa navodila najdeš tukaj (CILJANJE PAPIRNATIH LETAL).

BEREM IN USTVARJAM
Tokrat lahko poslušate pravljico Tim in zmaj, ki jo najdete na https://www.youtube.com/watch?v=CHyp8QjmbJI. Nato pa se lotite ustvarjanja junaka prebrane pravljice, in sicer nenevarnega zmaja. Navodila najdeš tu (ZMAJ IZ PAPIRJA).

VSE SLADKO IN SLANO
Si želiš presenetiti svoje starše s svojimi kuharskimi spretnostmi? Verjetno bo mama zelo vesela, če ji ne bo treba kuhati kosila, ampak boš za to poskrbel/a ti. S pomočjo recepta z navodili TESTENINE S TUNO lahko pripraviš testenine s tuno. Za posladek skuhaj jabolčni puding. Recept najdeš tu (Jabolčni puding). Pa dober tek vam želim!

SPOZNAVAM RAČUNALNIK
Znova se bomo lotili oblikovanja v programu Word. Najprej ti predlagam, da si ogledaš ta video https://www.youtube.com/watch?v=LkY1yrrRogo, nato pa se lotiš nalog, ki jih najdeš tu (WORD VAJA 3). Po končanem delu v rešitvah preveri, kako ti je šlo od rok (WORD VAJA 3 – REŠITVE).

VRTIČKARJI
Poskrbite za zalivanje domačega vrta in za svoje zdravje. Za svoje zdravje poskrbite s pravilnim umivanjem rok, gibanjem, dovolj spanja, zdravo prehrano in pitjem dovolj tekočin. Za preskrbo s pomembnimi vitamini preizkusite napitek za imunski sistem. Recept najdete tukaj (NAPITEK ZA IMUNSKI SISTEM).

ŠIVANJE
Potrebujete novo torbico? Navodila za izdelavo v sliki in besedi najdete tukaj (TORBICA LISIČKA).

Vesela bom vseh vaših vprašanj, idej in komaj čakam na slike izdelkov. Pišite mi na simona.turner@ingoliceva.si in ostanite zdravi.

Related Images:

Dostopnost