Select Page

 

V novem tednu na daljavo ti znova ponujam širok nabor aktivnosti, ki bodo popestrile tvoj prosti čas. Preizkusi jih!

 
USTVARJANJE
Občuduješ balone na vroči zrak? Naredi si svojega s pomočjo navodil, ki jih najdeš tu.

IGRAJ SE Z MANO
Predlagam ti, da doma pobrskaš in poiščeš odpadne plastenke in iz njih ustvariš novo igro, s katero se bo zabavala cela družina. Zdaj pa veselo na delo in bowling se lahko začne.

BEREM IN USTVARJAM
Če želiš poslušati pravljico in se ob njej nasmejati, je pravljica Poredni kuža ravno pravšnja. Najdeš jo na tej povezavi. Svojega kužka ali medvedka lahko nato izdelaš s pomočjo papirnate vrečke. Navodila najdeš tukaj.

VSE SLADKO IN SLANO
Prilagam nov recept k tvoji zbirki enostavnih in okusnih receptov. Skutini cmoki s sadjem že komaj čakajo, da jih pripraviš in pohrustaš. Navodila za izdelavo najdeš tukaj.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK
V igri se lahko preizkusiš kot energetski svetovalec. Za en dan dobiš v upravljanje šolo, v kateri poteka pouk, zato moraš poskrbeti za optimalno porabo energije. Povezava do igre je http://www.modri-otroci.si/sl/igre

VRTIČKARJI
Tokrat spoznaj šparglje, ki so zelo zanimiva in zdrava zelenjava. Na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=-jn50OnSGi0 si oglej še videoposnetek iz oddaje Infodrom, kako se nabirajo divji šparglji.

ŠIVANJE
Če imaš še kaj filca, se ta teden loti enostavne zapestnice, ki ji zlahka zamenjaš barvo, da se bo podala k tvoji garderobi. Navodila za izdelavo v sliki in besedi najdete tu.

Vesela bom vseh vaših vprašanj, idej in komaj čakam na slike izdelkov. Pišite mi na simona.turner@ingoliceva.si in ostanite zdravi.

Related Images:

Dostopnost