Select Page

Spoštovani starši!

V šolsko leto smo vstopili  z  novim žarom, novo energijo, pripravljeni na nove izzive, predvsem pa z upanjem, da se ne ponovi lanski način šolanja na daljavo.

Okoliščine, v katerih smo se znašli zaradi virusa COVID-19, od vseh nas zahtevajo pomembno in odgovorno prilagajanje, zato bomo dosledno upoštevali navodila in priporočila ter zahteve državnih institucij in na ta način po svojih najboljših močeh zagotavljali zdravje in varnost slehernega posameznika.

Zato vas  obveščamo, da je od danes, 21. 9. 2020,  v veljavi novi odlok o nošenju zaščitnih mask in drugih zaščit nosnega in ustnega predela v javnih zaprtih prostorih, med katere spada tudi šola. Uporaba maske je za učence 3. triade obvezna, v kolikor ni mogoče zagotavljati medosebne razdalje vsaj 1,5 metra.

Potrudili smo  se, da smo učencem zaradi lažjega spremljanja pouka  v matičnih učilnicah zagotovili ustrezno medosebno razdaljo. V specializiranih učilnicah, kjer izvajamo kabinetni pouk in ni mogoče zagotavljati medosebne razdalje, bo uporaba maske potrebna glede na število učencev.  Prav tako si bodo učenci nadeli maske  pri skupinskem delu in drugih interaktivnih oblikah dela.

V teh časih smo bogatejši za spoznanje, kako pomembno je medsebojno sodelovanje vseh dejavnikov v vzgojno-izobraževalnem procesu. Starši in učitelji moramo hoditi v isto smer in z roko v roki, kajti le na ta način bomo izpeljali načrtovano vzgojno-izobraževalno delo z  vsemi dejavnostmi, ki tečejo ob pouku in  ga plemenitijo  ter zagotovili, da bodo naši šolarji pridobili ustrezna znanja ter maksimalno razvili svoje sposobnosti in talente. 

Za razumevanje se vam iskreno zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

                                                                                                            Ravnateljica

                                                                                                            Danica Veber

Related Images:

Dostopnost