Select Page

Vabim te k ogledu tedenskih dejavnosti Popestrimo šolo. Tudi ta teden nadaljujemo s pripravami na božične praznike. Bodi pripravljen/a in se loti različnih aktivnosti. Veliko veselja  ti želim!

USTVARJANJE

Da boš poskrbel/a za okrasitev vašega doma, si izdelaj  okrasne volnene kapice. Potrebuješ nekaj ostankov volne in dobro voljo. Z njimi lahko okrasiš božično drevo ali polico.

IGRAJ SE Z MANO

V božičnem času ne gre brez božičnih iger. Tokrat ti ponujam božični bingo. Zaigrajte ga v vaši družini in preizkusite, kdo ima največ sreče. Mogoče boš to prav ti?

BEREM IN USTVARJAM

Poslušaj današnjo pravljico, ki pripoveduje o začaranem gradu in medvedu, nato se loti ustvarjanja Božička iz papirnatega krožnika. Predlagam ti, da zraven mleka in piškotov za Božička postaviš še ta okras. Pravljico in navodila najdeš tukaj.

VSE SLADKO IN SLANO

Med prazničnimi sladkimi dobrotami ne smejo manjkati medenjaki. Speci jih tudi ti in preseneti svoje najbližje.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Vabim te, da preizkusiš tedensko nalogo. Preizkusi se v oblikovanju tabel v programu Microsoft Word.

VRTIČKARJI

Zunaj je prav pošteno hladno, zato v tem tednu poskrbi za ptice, ki si v tem času že težko najdejo hrano. Preberi, kako skrbimo za ptice pozimi in izdelaj enostavno ptičjo krmilnico iz tetrapaka.

ŠIVANJE

Poskrbi še za zadnja darilca za tvoje najbližje in sešij enostavno darilno vrečko iz filca v obliki zajčka in vanju nasuj sladke dobrote.

Zelo se že veselim fotografij vaših prelepih izdelkov, ki jih pošljite na simona.turner@ingoliceva.si.

Related Images:

Dostopnost