Select Page

Ker se žal še vedno ne moremo družiti na naših delavnicah, sem za vas pripravila nekaj dejavnosti, ki jih lahko preizkusite doma, sami ali skupaj z ostalimi družinskimi člani. Povabite jih, da se vam pridružijo, saj bo tako še bolj zabavno.

USTVARJANJE

Pobrskaj za odpadnimi wc rolicami, saj lahko iz njih izdelaš marsikaj zanimivega. Predlagam ti, da se lotiš izdelave svojega avtomobila, ki ga najdeš tukaj.

IGRAJ SE Z MANO

Ta teden ti predstavljam idejo za enostavni activity, ki bo popestril dolge družinske večere. Izdelaj družabno igro in poskrbi za zabavo celotne družine.

BEREM IN USTVARJAM

Pozorno poslušaj pravljico Lama in lenivec. Snami ta navodila, saj te v njih čaka pravljica za poslušanje, navodila za razgibavanje ob poslušanju in mreža besed, ki jih moraš poiskati na temo pravljice.

VSE SLADKO IN SLANO

Pripravi se na prihod prvega od dobrih mož in mu pripravi posladek v obliki kvašenih parkljev. Ker Miklavž seveda ne bo tako zelo lačen, ti bo še ostalo parkljev, da z njimi pogostiš svojo družino.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Vabim te, da preizkusiš tedensko nalogo. Poskrbljeno bo tako za zabavo kot za učenje, pa še dobra telovadba za tvoje možgančke bo.

VRTIČKARJI

Tudi ta teden nadaljujemo z novo idejo, kako tudi v zimskem času dobro poskrbeti za svoje zdravje. Če še ne poznaš mikro zelenjave, te vabim, da jo spoznaš, saj je super hrana z domače police, ki ima veliko več vitaminov, mineralov in hranil kot navadna zelenjava. Priložen je tudi video posnetek, ki natančno prikazuje, kako se lotimo sejanja.

ŠIVANJE

Tokrat si sešij ljubko mehko blazinico v obliki zvezdice. Vsa navodila najdeš tu.

Vesela bom vseh vaših vprašanj, idej in seveda slik izdelkov. Pišite mi na simona.turner@ingoliceva.si in ostanite zdravi.

Related Images:

Dostopnost