Select Page

V torek, 26. 1. 2021, so učenci prve triade OŠ Antona Ingoliča Spodnja Polskava ter podružničnih šol Pragersko in Zgornja Polskava skoraj po treh mesecih dela na daljavo ponovno zakorakali v šolske klopi.

Prvi dan ni manjkalo otroške razigranosti, vznemirjenja ter veselja, da se učenci po tako dolgem času zopet vidijo in srečajo. Prav tako smo učitelji učence že nestrpno pričakovali in jih z velikim navdušenjem pospremili v šolske klopi. Učenci so prvi dan prejeli tudi božična darilca, ki so se jih nadvse razveselili.

Po začetnem pogovoru in pripovedovanju doživetij in vtisov učencev, smo se lotili šolskega dela, kjer smo skrbno ponovili in utrdili učno snov preteklih mesecev dela na daljavo. Sedaj smo že dobro vpeljani v šolske obveznosti in šolsko delo. Učenci se pridno učijo in pridobivajo ter usvajajo nova znanja in veščine.


Tudi v oddelku podaljšanega bivanja z učenci skrbno utrjujemo znanje pridobljeno pri pouku, zraven tega nam ne manjka ustvarjalne žilice, saj smo  okrasili šolo z zimsko dekoracijo ter izdelali zanimive izdelke. Prav tako se veliko gibljemo na svežem zraku in tako krepimo naše zdravje in dobro počutje.


Učenci se ob ponovnem snidenju s sošolci in z učitelji dobro počutijo. Prav tako so željni novih spoznanj in znanja, ki ga vestno in z veliko vnemo dnevno pridobivajo in usvajajo.


Učitelji prve triade in podaljšanega bivanja

Related Images:

Dostopnost